Brug for mere hjælp?

Har du brug for mere hjælp end hvad vi kan klare?

Her på eJura.dk er vi uddannede jurister. Vi er specialiseret inden for rådgivning til private herunder bl.a. rådgivning om skilsmisse og børn, leje/udlejning og testamenter.

Engang i mellem kan sagen dog kræve, at den bliver sendt videre. Det kan være, hvis vi vurderer, at sagen ligger uden for vores specialeområder. Det er nemlig vigtigt, at vi er sikre på at levere kvalitet i vores rådgivning. Det kan også være, hvis sagen kræver en advokat med møderet for retten.

I tilfælde, hvor vi ikke kan hjælpe, anbefaler vi, at du indhenter 3 tilbud (helt gratis) på dine juridiske udfordringer hos vores samarbejdspartner her (reklame):

 

FÅ HJÆLP FRA ADVOKAT HER
(reklame)

 


Hvordan foregår det?

 

Kan vi ikke hjælpe? Så få 3 tilbud fra andre jurister eller advokater.

Vi har vores begrænsninger. Hvis det vurderes, at vi ikke kan hjælpe dig, anbefaler vi i stedet, at du indhenter 3 tilbud fra andre jurister/advokater.

Derfor har vi indgået et samarbejde, hvor du kan få 3 tilbud på lige præcis dit problem af specialister inden for det område. Dermed kan du få en uforpligtende samtale med 3 forskellige specialister og sammenligne tilbuddene. Tjenesten er selvfølgelig 100% gratis for dig at benytte. Hvis du ikke ønsker at benytte en af de 3 tilbud, kan du blot vælge at takke nej tak.

Indhent 3 tilbud her.

(reklame)