EJURA.DK LANCERER FAMILIEREGLER.DK

eJura.dk lancerer ny side for skilsmisseforældre og relaterede

Er du skilsmisseforælder? Eller kender du en, der er?

Så har eJura.dk netop lanceret en ny “søsterside” kun for skilsmisseforældre og relaterede. Siden hedder “Familieregler.dk“, og her kan du få specialiseret rådgivning om samvær, forældremyndighed, barnets bopæl, børnebidrag osv.

Vi ønsker at gøre det lettere og billigere for skilsmisseforældre at få juridisk rådgivning – det kan du nu på Familieregler.dk.

Læs mere herunder.

Hvad er Familieregler.dk?

Familieregler.dk er en side KUN for skilsmisseforældre og relaterede.

Her på eJura.dk hjælper vi private med deres juridiske problemer. Vi hjælper derfor også lejere og privatudlejere, skilsmisser uden børn og laver testamenter.

Men på Familieregler.dk får du en side, der KUN handler om regler for adskilte forældre. Dermed får du endnu mere viden inden for dette område, hvis du er skilsmisseforælder, eller kender en der er.

Hvad er et medlemskab på Familieregler.dk?

Som medlem af Familieregler.dk får du bl.a. adgang til vores lukkede Facebook-community. Det er en Facebook-gruppe, hvor der er uddannede jurister, der svarer på alle dine eventuelle spørgsmål.

Derudover har vi hver uge et tema, hvor vi ofte skriver om en dom/afgørelse om temaet samt afholder et online-foredrag, hvor du får bedre kendskab til temaet og har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Som medlem får du også adgang til vores e-bøger “Samvær, forælder rettigheder og bidrag” samt “Børnebidrag og udgifter” og alle vores skabeloner.

Dette får du for et fast månedligt beløb på 249 kr. om måneden.

Læs mere om alle fordelene her.

Få 14 dages gratis adgang til vores Facebook-community

Vil du gerne se, hvad der sker inde i vores Facebook-community, inden du evt. melder dig ind? Og få svar på dine eventuelle spørgsmål derinde?

Så kan du få 14 dages gratis adgang til vores Facebook-gruppe ved blot at skrive dit navn og din mail her.

Som medlem af gruppen får du bl.a.:

  • Svar på alle dine eventuelle spørgsmål fra uddannede jurister
  • Sparring med andre skilsmisseforældre, der måske har stået i samme situation som dig
  • Online foredrag hver uge med uddannet jurist, hvor du kan stille spørgsmål undervejs

Når de 14 dage er gået, får du en mail om, at din prøveperiode er udløbet. Du bestemmer derefter helt selv, om du vil fortsætte som betalende medlem. Hvis du ikke melder dig ind som betalende medlem, ophører dit prøvemedlemskab i gruppen efter de 14 dage.

Få 14 dages prøveperiode i Facebook-gruppen her.