Bidrag - om økonomiske bidrag til ægtefælle eller barn

Ved skilsmisse eller separation kan du risikere enten at skulle betale bidrag, eller du har mulighed for at kunne modtage bidrag

Der gælder forskellige regler for de forskellige bidrag. Reglerne og lovgivningen kan til tider være lidt kringlet. Og hvad hvis den ene påstår, at du skal betale bidrag, men du mener ikke selv, at du skal betale bidrag?

Vi oplever mange, der stiller spørgsmål til reglerne for bidrag, samt hvad du skal være opmærksom på. Du kan læse vores gratis artikler herunder, og hvis du har brug for juridisk hjælp, hjælper vi dig gerne til en god pris - vi er bl.a. eksperter inden for familieret herunder skilsmisse og bidrag 

Læs vores GRATIS artikler her om:

 

Du kan læse flere GRATIS artikler om ægteskab og skilsmisse her:

 

 

Bidrag

 

 • Børnebidrag satser og regler guide af eJura.dk Børnebidrag – komplet guide med regler og satser år 2019

  Børnebidrag – hvilke satser er der? Hvad dækker børnebidrag? Hvad er det overhoved? Og hvornår skal man betale det? Hvilken rolle har Familieretshuset?  Det og meget mere kan du læse om i denne artikel. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du læse mere i vores e-bog om børnebidrag og udgifter eller få personlig […]

 • Udgifter i forbindelse med samvær Udgifter i forbindelse med samvær – få styr på reglerne her

  Udgifter i forbindelse med samvær. Hvem skal betale dem? Hvordan er reglerne for samværsforælder pligter? Og hvad skal bopælsforælderen sørge for? Og hvad med transportudgifterne i forbindelse med samværet? Det og meget mere kan du læse mere om i denne artikel. Hvis du har brug for hjælp til reglerne for udgifter i forbindelse med samvær, […]

 • Bopælsforælder rettigheder Bopælsforælder rettigheder – sådan er reglerne år 2019

  Bopælsforælder rettigheder – det er nogle særlige rettigheder, som den forælder, hvor barnet har folkeregisteradresse, har. Læs om bopælsfælder rettighederne, hvad der sker, hvis I ikke kan blive enige om, hvem der skal være bopælsforælder, hvad forskellen er på bopælsforælder og samværforælder og meget mere.  Læs med i denne artikel og bliv klogere. Brug for mere […]

 • Ugifte samlevende bodeling Ugifte samlevende bodeling – sådan gør I

  Ugifte samlevende bodeling – hvordan foregår det? Hvordan er reglerne? Hvad med huset? Hvad med bilen? Hvem skal have hvad? Og hvad med børnene? I denne artikel kan du få svar på, hvordan bodelingen foregår, hvis I ikke har været gift, men kun har været ugifte samlevende/kærester og boet sammen. Læs med herunder. Har du […]

 • Deleordning barn 3 år Forældremyndighed far – faderens rettigheder til barnet år 2019

  Forældremyndighed far – hvordan er reglerne? Hvilke rettigheder har faderen til barnet? Hvad har far ret til ved fælles forældremyndighed? Og hvad har far ret til, hvis mor har fuld forældremyndighed? Hvilke beslutninger kan træffes uden indblanding fra den anden forælder? Det og meget mere kan du få svar på i denne artikel, hvor du […]

Brug for juridisk rådgivning om bidrag?

Vi kan tilbyde rådgivning til faste og gode priser. Du kender altid priserne på forhånd, så du ikke behøves være nervøs for at få en dyrere regning, end du havde forventet. Vi stopper arbejdet, når den aftalte tid er opbrugt, og du kan altid booke mere rådgivning, hvis du har brug for det.

Derudover har vi 100% tilfredsgaranti og svartid inden for 24 timer på hverdage.

Læs mere om vores rådgivning her:

 

LÆS MERE OM VORES RÅDGIVNING  HER

Hvad koster det at få rådgivning og hjælp på eJura.dk?

Vi har rådgivning til faste og gennemskuelige priser:

 1. 15 min. for 299.-
 2. 30 min. for 579.-
 3. Klippekort på 10 x 15 min. (2,5 time) til 239,2 pr. 15 min. (betales forud)

Vi kan også hjælpe pr. medgået tid mod betaling via faktura til fast timetakst. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

En advokat kan sagtens have en timepris på 2.500 kr. Hvis du går til en advokat, ved du ikke, hvad regningen ender med at lyde på.

Her på eJura.dk ved du altid, hvad det koster at få hjælp, og regningen bliver aldrig højere.

Så undgå den dyre advokatregning, som du aldrig helt ved, hvad ender med at være og få hjælp i dag.

Hvilke spørgsmål kan jeg få svar på?

Vi forsøger at besvare alle typer juridiske spørgsmål.

Vi er dog specialister inden for:

 • Familieret (herunder skilsmisse, samvær, Statsforvaltningen mv.)
 • Lejeret (herunder huslejestigning og opsigelse)
 • Inkasso/gæld
 • Stiftelse af selskaber
 • Aftaler og kontrakter

Hvis vi ikke kan besvare dine spørgsmål, koster dine spørgsmål naturligvis ikke noget.

Hvor mange spørgsmål af gangen kan jeg stille?

Du kan stille alle de juridiske spørgsmål, som du har, men vi kan kun nå at besvare dem inden for den tid, du har booket rådgivning.

Vores 15-minutters rådgivning er til enkle sager og spørgsmål. Her kan vi ikke nå at kigge dokumenter/skrivelser igennem.

Med vores 30-minutters rådgivning kan vi svare på flere spørgsmål og lidt mere komplicerede sager. Vi kan ofte også nå at kigge kortere skrivelser/dokumenter igennem, hvis din sag ikke er så kompliceret.

Med vores klippekort på 10 x 15 min. (2,5 time) har vi god tid og kan kigge længere skrivelser/dokumenter igennem eller lignende.

Når vi besvarer dine spørgsmål tager vi altid udgangspunkt i netop din situation og giver et svar på dit problem. Derfor er du sikret et grundigt og forståeligt svar på dine spørgsmål.

Vi kan også hjælpe pr. medgået tid imod betaling af faktura til fast timetakst.

Hvor lang tid er I om at besvare mit spørgsmål?

Vi forsøger at besvare dine henvendelser hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.

Hvis du ønsker telefonrådgivning, skal vi normalt have min. 10 timers varsel. Der kan forekomme længere ventetider på telefonrådgivning.

 

Hvem er I?

eJura.dk hjælper dig med juridiske problemer og spørgsmål.

Du får svar blandt juridiske rådgivere, som har stor viden inden for vores ekspertområder, som bl.a. tæller familieret, lejeret, inkasso/gæld og selskaber.

Måske sidder du og tænker, at du godt kunne bruge noget juridisk rådgivning, men er bange for, at det vil blive for dyrt. Det problem vil vi på eJura.dk hjælpe med.

Her på eJura.dk kan du få svar på dit juridiske spørgsmål fra kun 299.-

Undgå en advokatregning, der let kan blive 3.000-4.000 kr. for blot at besvare nogle få spørgsmål og få svar på dine spørgsmål på eJura.dk i stedet.

Foregår rådgivning pr. e-mail eller telefon eller?

Det vælger du selv!

Hvis du helst vil ringes op, gør vi det. Hvis du hellere vil klare den pr. e-mail, gør vi det.

Ved køb af 30 min. rådgivning eller klippekort (eller medgået tid mod betaling af faktura), kan du kombinere mellem e-mail og telefon, så længe der er tid nok til det.