Billig revisor

Brug for billig revisor? Læs med her og find ud af, hvordan du finder en revisor til en god pris, der samtidig er dygtig og kan hjælpe dig med dine problemer. 

At en revisor er billig betyder ikke nødvendigvis, at han er dårlig. Hvis du leder ordentligt efter, kan du sagtens få en revisor til en god pris, som også er dygtig og kan det, du har brug for.

FIND BILLIG REVISOR HER

Hvad kan en billig revisor hjælpe dig med?

En revisors arbejde er typisk:

  • revision af årsrapport/årsregnskaber
  • skattemæssig rådgivning om fordele og ulemper
  • stiftelse af virksomheder som for eksempel iværksætterselskaber (IVS), anpartsselskaber (ApS), interessentskaber og enkeltmandsvirksomheder
  • rådgivning af virksomheder
  • rådgivning til private
  • hjælp til selvangivelse
  • hjælp til forskudsopgørelse

Og meget mere. En revisor kan derfor hjælpe dig på mange forskellige punkter.

Spar penge og få hjælp fra en revisor

Ved at få revisorhjælp kan du i sidste ende spare penge. Det kan nemlig koste dig dyrt, hvis du begår fejl, som en revisor ellers kan hjælpe dig med. Det kan for eksempel være:

Eksempel:
Forkert valg af selskabsform kan betyde, at kreditorer kan begære dine personlige ejendele solgt på tvangsauktion – så du bliver nødt til at gå fra hus og hjem og sælge din private bil.
En revisor kan hjælpe dig med selskabsstiftelse, så du vælger den rette selskabsform fra starten. Derudover kan revisoren hjælpe dig med de skattemæssige fordele ved de forskellige selskabsformer, så du også sparer penge på den front.

I sidste ende kan du altså gå hen og spare penge ved at få hjælp fra en revisor. Men hvor kan jeg finde en billig revisor?

Billig revisor – her finder du en

Hvordan finder man en billig revisor?

Ved at bruge en ‘indhent-3-tilbud’-tjeneste.

Det foregår på den måde, at du beskriver dit problem, og så vil du få et tilbud fra tre forskellige revisorer, der har de kompetencer, som du har brug for. Du kan herefter selv vælge, hvilken revisor du vil benytte dig af. Du kan også vælge slet ikke at bruge nogle af de tre revisorer.

Revisorerne vil typisk komme med et pristilbud, og du kan herefter vælge den billigste revisor, hvis det er det, der er vigtigt for dig. Du kan i opgavebeskrivelsen til revisorerne også skrive, at du har et bestemt budget, og så vil revisoren holde sig inden for denne prisklasse.

Du kan finde en billig revisor her:

1498884166_Arrow_Download

FIND BILLIG REVISOR HER