Bodeling - når I skal fordele jeres formue ved skilsmisse eller separation

Hvis I skal skilles eller separeres, skal I foretage det, man kalder en bodeling. I skal finde ud af, hvem skal have boligen, hvem skal have bilen, hvem skal have møblerne osv. Og til hvilken pris.

I skal både dele det, som I ejer sammen og det, som I ejer hver for sig. Der gælder særlige regler for, hvordan bodelingen skal ske. Du skal for eksempel være opmærksom på reglerne om gæld, boligen, bodelingsoverenskomst og lignende.

Hvis I ikke kan blive enige om bodelingen, skal I først i skifteretten. Hvis I fortsat ikke kan blive enige, kan de henvise jer til det, man kalder for en bobestyrer, som vil dele boet - altså dele jeres formue. 

Jeg oplever mange, der stiller mig spørgsmål til bodelingsoverenskomsten samt hvordan regnestykket skal være. Du kan læse vores gratis artikler herunder, og hvis du har brug for juridisk hjælp, hjælper jeg dig gerne til en god pris - jeg er bl.a. ekspert inden for familieret herunder skilsmisse og bodeling. 

Læs vores GRATIS artikler om:

Du kan læse flere GRATIS artikler om ægteskab og skilsmisse her:

 

 

Bodeling

 

Klar nemt bodelingen - download e-bog

Du kan læse mere om skilsmisse og bodeling i vores e-bog "Skilsmisse og bodeling".

Med denne e-bog kan I komme nemt og hurtigt igennem skilsmissen. Du vil lære alt om skilsmisse og bodeling. Det er lige fra, hvordan man søger om skilsmisse til hvordan regnestykket er ved bodelingen.

Med e-bogen kan I normalt klare skilsmissen og bodelingen uden brug af advokat eller lignende, så længe I kan snakke og har en nogenlunde dialog sammen. Så spar den dyre advokatregning og lær selv alt om skilsmisse og bodeling i denne e-bog. 

Køber du PRO-versionen får du udover selve e-bogen OGSÅ:

  • en skabelon til bodelingsoverenskomst
  • et udfyldt eksempel på en bodelingsoverenskomst
  • en bodelingberegner (du skal blot indsætte tallene, så regner den selv bodelingen ud)
  • en guide til at sikre, at bodelingsaftalen bliver juridisk gyldig og korrekt

Du kan læse mere om e-bogen her.

Du kan også downloade en smagsprøve-version (første 2 kapitler af e-bogen) her:

Brug for personlig juridisk rådgivning om bodeling?

Få svar på dit spørgsmål herunder.

Vi kan tilbyde rådgivning til faste og gode priser.

Du kender altid priserne på forhånd, så du ikke behøves være nervøs for at få en dyrere regning, end du havde forventet. Vi stopper arbejdet, når den aftalte tid er opbrugt, og du kan altid booke mere rådgivning, hvis du har brug for det, eller vi kan i stedet lave en samarbejdsaftale.

Læs mere om vores rådgivning her:

 

LÆS MERE OM VORES RÅDGIVNING  HER