Få en jurist til at lave bodelingsoverenskomsten

Ved separation eller skilsmisse er en bodelingsoverenskomst/bodelingsaftale den juridiske aftale for jeres økonomiske forpligtelser, og hvem der skal have hvad.

Ofte vil bank eller realkreditinstitut se sådan en aftale for at danne sig et overblik over økonomien samt mulighederne for at overtage lån eller lignende.

Få hjælp fra en jurist til at sikre, at bodelingsoverenskomsten er juridisk gyldig - og få svar på alle spørgsmålene om regler og lovgivning.

 

4.500 kr.

Ungå fejl - få hjælp af en jurist

Ubegrænset rådgivning om bodelingen Juridisk gyldig bodelingsoverenskomst Inklusiv juridisk korrekt gennemgang af 'regnestykket'

  • Juridisk gyldigt dokument i Word-fil. Du skal blot rette det med gult og tilføje til jeres situation

Undgå fejl - fast pris inklusiv ubegrænset rådgivning

Her på eJura.dk kan du få det, vi kaldet et 'bodelingstjek' til en fast pris på 4.500,-

Bodelingstjekket indeholder:

  • Juridisk gyldig bodelingsoverenskomst udfærdiget af jurist
  • UBEGRÆNSET rådgivning med juridisk rådgiver om bodelingsreglerne - du kan få svar på alle spørgsmålene, uden prisen bliver højere
  • Gennemgang af 'regnestykket' af jeres aktiver og passiver, som skal deles, så bodelingen sker korrekt efter loven (jf. bl.a. ægtefællelovens regler for bodeling)
  • Vurdering af, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt fx ift. deling af boligen
  • Gyldighedstjek - så du undgår, at bodelingsaftalen senere viser sig at blive ugyldig
  • I kan være sikre på, at bodelingsaftalen overholder alle de krav, der kan være rent juridisk

Det anbefales, at I selv skriver ned, hvordan I ønsker, at bodelingen skal ske: hvem der skal have hvad, til hvilken pris, eventuelle udfordringer og spørgsmål osv.

Herefter vil vi lave selve bodelingsaftalen mv. for jer og besvare eventuelle spørgsmål til en fast pris på 4.500,- inkl. moms.

Bodelingstjekket indeholder bl.a. ikke rådgivning om børn/samvær, skattereglerne, skøde ved overtagelse af bolig eller tinglysning samt repræsentation af jer begge. Vores samarbejdspartner kan tinglyse for 2.500 kr. (+ tinglysningsafgift).


 

Vi er klar til at hjælpe dig med at komme videre

eJura.dk består af rådgivere, der er uddannede jurister eller har anden juridisk baggrund.

Vi kan hjælpe dig/jer med at komme ordentligt videre uden at begå juridiske fejl. Det eneste krav er, at I er enige om bodelingen. Hvis I ikke er enige, skal I i stedet i skifteretten. Kontakt os for at høre mere om processen ved bodeling.

De fleste bodelingsoverenskomster kan udarbejdes med hjælp fra os pr. telefon og/eller e-mailkorrespondance. Der er derfor ofte ikke behov for at mødes fysisk ansigt-til-ansigt. Vi kan derfor hjælpe med bodelingsoverenskomsten, uanset hvor i landet du befinder dig.

Betaling af bodelingstjekket foregår pr. faktura, som bliver fremsendt via e-mail, når første udkast er udarbejdet. Betalingen kan ske via bankoverførsel eller MobilePay.

Kontakt os herunder for at høre mere om bodelingstjekket.

 

HØR MERE OM BODELINGSTJEKKET HER


 

Vi er med dig hele vejen

Vi er med på sidelinjen under hele forløbet, og du er altid velkommen til at kontakte os vedr. bodelingen, når du har købt vores bodelingstjek.

Kom i gang med bodelingstjekket ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

Derefter kontakter vi dig for at høre nærmere om jeres situation, eventuelle krav og små spørgsmål. Efter samtalen sender vi ofte en e-mail, der beskriver hvilke oplysninger vi skal bruge.

Dernæst fremsender I jeres oplysninger til os, så vi kan indsamle de nødvendige oplysning og udarbejde udkast til bodelingsaftalen. Hvis I har spørgsmål, besvarer vi også dem.

Når vi har sendt udkastet til jer, skal aftalen læses igennem. Hvis der er rettelser, retter vi aftalen til.

Til sidst har I en juridisk gyldig bodelingsoverenskomst.

Kontakt os herunder for at bestille vores bodelingstjek.


 

  • Kontakt os for at høre mere om bodelingstjekket