SPAR TID OG FÅ VALGFRIHED – Få 3 uforpligtende tilbud

En af de bedste måder at finde en advokat, der at løse din sag, er, at få uforpligtende tilbud for flere forskellige advokater.

Du kan gratis få tre helt uforpligtende tilbud fra tre forskellige advokater. Agera sørger for at finde advokater, der vil kunne løse sagen og derefter vil advokaterne give dig et tilbud på sagen, som du kan takke ja eller nej til.

Det er en rigtig god måde at få kontakt til forskellige advokater og få forskellige tilbud uden at risikere at brænde nallerne. Hvis du ikke er tilfreds med nogle af de tre tilbud fra advokaterne, kan du bare takke nej til dem, mens hvis der er en af dem, du gerne vil have hjælp fra, kan du bare kontakte den enkelte advokat.

Du kan få tre tilbud på en god advokat her:

FÅ HJÆLP FRA ADVOKAT

SKAL DU KØBE BOLIG?

Hvis du skal købe bolig, skal du være opmærksom på, at ejendomsmægleren kun er sælgerens repræsentant. Uanset hvor venlig ejendomsmægleren kan virke over for dig, vil ejendomsmægleren kun have pligt til at tjene sælgerens interesser.

For at undgå ubehagelige overraskelser og lignende, er det derfor vigtigt, at du rådfører dig med en advokat. Advokaten hjælper dig med meget grundigt at gennemgå alle dokumenter i forbindelse med boligkøbet – lige fra tinglysning, skøde, refusionsopgørelse osv., og advokaten kan rådgive dig ud fra dette.

Det behøves ikke nødvendigvis at koste noget blot at kontakte en advokat. Det kan være, du blot vil høre, hvad en advokat kan gøre for dig i forbindelse med et boligkøb. Dermed kan du få en uforpligtende snak.

Ved boligkøb er det vigtigt, at du kontakter en advokat, der er specialist inden for dette område. Der findes mange gode inde ved at klikke her:

FÅ HJÆLP FRA BOLIGADVOKAT