FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD


Vil du gerne have et uforpligtende tilbud fra en advokat eller lignende specialist, der passer til dine behov?

Her på eJura.dk har vi et netværk af advokater og andre specialister, som vi har kategoriseret og vurderet ud fra kunders behov.

En advokat er ikke bare en advokat. Og en juridisk specialist er ikke bare en juridisk specialist. Der er forskel på advokater og andre specialister. Du skal derfor finde den rette til DINE behov. Det hjælper vi dig med.

Vi "matcher" dig med den advokat eller lignende specialist, vi mener passer bedst til dine behov.

Har du for eksempel krav til budget? Eller krav til leveringstid? Eller til tilgængelighed/svartider? Eller noget helt fjerde? Vi hjælper dig helt gratis med at finde den rette til dit behov. Advokaten/specialisten vil derefter kontakte dig direkte

Få uforpligtende tilbud fra advokat el. lign. specialist.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Advokater og lignende specialister er forskellige. Vi kan finde den rette juridiske specialist til dine behov.

Vi finder en advokat eller lignende til dig på baggrund af, om du har særlige ønsker til:

  • Budget og pris (hvis du har et særligt budget, som vedkommende skal kunne holde sig inden for)
  • Leveringstid (hvis du har en bestemt deadline)
  • Svartider og tilgængelighed (hvis du ønsker svar hurtigt, og at specialisten er let at få fat i)
  • Geografi (hvis du ønsker at kunne mødes ansigt til ansigt, vil det være en fordel, at advokaten/specialisten holder til i nærheden)

Eller noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Vi vurderer altid de advokater/specialister, som vi tidligere har matchet, ved spørgeskemaundersøgelser. Når vi har fundet en advokat eller lignende specialist til dig, får du et uforpligtende tilbud fra advokaten/specialisten. Du vælger selv, om du vil takke ja til tilbuddet eller ej. Vores hjælp til at finde den rette specialist til dig er selvfølgelig gratis for dig.

Få tilbud fra advokat eller lignende specialist her.


1Beskriv din sag
2Kontaktoplysninger


Forskellen på en advokat og en jurist

En advokat vil kunne hjælpe dig dig med retssager (møde i retten) eller lignende sager, hvor advokaten kommunikerer på vegne af dig. Derudover vil advokater også kunne have særlige opgaver som for eksempel likvidator i dødsboer, hjælpe med oprettelse af selskaber osv.

Har du i stedet brug for rådgivning til besvarelse af spørgsmål eller en vurdering af din sag, kan du få 30 min. rådgivning af en juridisk rådgiver for 499 kr. her.

Har du brug for hjælp til tinglysning af skøde? Eller et længerevarende samarbejde fx til GDPR, men ikke nødvendigvis fra en advokat? Så kan vi ligeledes hjælpe dig med at finde den rette specialist inden for dette ved at udfylde denne formular.

En advokat har samme grunduddannelse som en jurist - cand.jur. Advokaten har dog været 3 år i lære på et advokatkontor som "advokatfuldmægtig". Derfor vil en advokat ofte have mere erfaring - til gengæld koster en advokat også mere end en jurist.

Lad os hjælpe dig med at finde den rette advokat eller lignende specialist til dig.

Få tilbud fra advokat eller lignende her.