Få hjælp til gæld

Har du gæld, som du gerne vil slippe af med? Så kan vi hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig med at forsøge med forhandling af gæld, skabe overblik over din økonomi, juridisk korrekt ansøgning om gældssanering, vurdering af forældet gæld og meget mere.

Med i denne pakke får du 3 x  30 min. (1,5 times) hjælp fra en gældsrådgiver. Rådgivningen kan foregå pr. mail, telefon, ansigt til ansigt eller ved at vi udarbejder skrivelser til dem, du skylder penge til.

599 kr.

Hjælp til at blive gældsfri

  • Juridisk gyldigt dokument i Word-fil. Du skal blot rette det med gult og tilføje til jeres situation

Lad en gældsrådgiver hjælpe dig

For 599 kr. får du vores gældspakke med 3 x 30 min. hjælp fra en gældsrådgiver.

Du vælger selv, hvordan du ønsker at benytte de 3 x 30 min. Det kan være hjælp til budget og gældsoversigt, hjælp til forhandling af gæld, hjælp til gældssanering, hjælp til vurdering af forældet gæld eller noget helt andet.

Når tiden er gået, vælger du selv, om du ønsker mere af vores hjælp.

Prisen inkluderer:

  • Hjælp fra en gældsrådgiver med juridisk eller økonomisk baggrund
  • Hjælp til gældssanering, forhandling af gæld, overblik over din økonomi og gæld, hvad sker der i fogedretten, vurdering af om gæld er forældet og meget mere
  • Rådgivning pr. telefon, e-mail eller ansigt til ansigt. Derudover tilbyder vi også at lave skrivelser til dem, du skylder penge til - eller have anden dialog med dem

Kontakt os ved at klikke herunder for at høre mere.

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE MERELK


 

Ofte stillede spørgsmål om gældsrådgivning

Herunder kan du læse nogle af de spørgsmål, som vi ofte får.

Kan I nå at forhandle min gæld med denne pakke?

Det kommer an på, hvor mange du ønsker at forhandle gæld med. Dette vil en gældsrådgiver kunne hjælpe dig med at lægge en strategi for.

Hvis du ønsker at forhandle din gæld over for højst to eller tre af dem, du skylder penge, kan vi normalt godt nå det på 3 x 30 min. rådgivning. Det er dog ikke altid, at der er tid til, at vi kan indgå i en længere dialog med dem, du skylder penge til.

Hvad er sandsynligheden for, at I kan forhandle gælden ned?

Det afhænger af mange forhold. Vi kan aldrig garantere noget, men vi har før haft held med at få forhandlet gæld ned som fx kviklån og anden forbrugsgæld.

Det afhænger bl.a. af, hvor gammel gælden er, hvad du i øvrigt ejer af værdi, hvor mange renter og omkostninger der er påløbet gælden osv. Det er en god idé at få hjælp fra en gældsrådgiver, da du dermed kan øge din sandsynlighed for at få forhandlet gælden ned.

Kan I nå at lave ansøgning om gældssanering med denne pakke?

Ja, hvis du ikke har brug for hjælp til andet, kan vi normalt godt hjælpe dig med på de 1,5 time, som er inkluderet i pakken.

Skal jeg betale på forhånd?

Ja, vi kan kun hjælpe, hvis du betaler de 599 kr. på forhånd. Du kan betale via bankoverførsel eller MobilePay. Lige så snart du har betalt går vi i gang med vores arbejde. Pengene kan være godt givet ud, hvis de kan hjælpe dig med at blive gældsfri på sigt.


 

1Beskriv din sag
2Dine oplysninger
  • Du behøver ikke bruge lang tid på at beskrive sagen. Du vil blive kontaktet af os, hvor du kan uddybe dine behov.