Ro, tryghed og et 'ekstra sæt ører'

Der kan være mange følelser og meget jura forbundet med et møde i Familieretshuset. Det kan være godt at have en juridisk rådgiver med ind til mødet som bisidder.

Vi kan hjælpe dig med at give dig ro og tryghed, så dine følelser ikke løber af med dig, og du får sagt noget, der kan skade din sag.

Før og efter mødet kan vi snakke om, hvad der skete til mødet, og hvad næste skridt er.

2.999 kr.

Få en rådgiver med i Familieretshuset

  • Juridisk gyldigt dokument i Word-fil. Du skal blot rette det med gult og tilføje til jeres situation

Tag en juridisk rådgiver med til mødet

Vil du have en juridisk rådgiver med til mødet i Familieretshuset? Vi kan tage med som bisidder til mødet.

Vores rolle er at være tilstede for dig. Vi vil normalt ikke tale under mødet, men kan dog for eksempel bede om en pause, hvis 'bølgerne går højt' eller gøre tegn til dig, hvis der er noget, du mangler at sige.

Det er vigtigt, at en bisidder er en neutral person, der også kan hjælpe dig før og efter mødet. Det er derfor en god idé at bisidderen er en jurist, der kan forklare, hvad der vil være bedst i din situation, hvilke argumenter du kan bruge, og hvad der sker efter mødet ift. det, der skete under mødet. Dette kan vi hjælpe dig med til en fast pris på 2.999 kr. pr. møde.

Prisen inkluderer:

  • En juridisk rådgiver som bisidder til mødet i Familieretshuset i København
  • Fast pris uanset længden på mødet - du behøves ikke være nervøs for at få en "ekstraregning" ved lange møder
  • 1 x 30 min. rådgivning med rådgiveren om din sag
  • Transport til og fra Familieretshuset i København

Kontakt os ved at klikke herunder for at høre mere.

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE MERELK


 

Ofte stillede spørgsmål om møde i Familieretshuset i København

Herunder kan du læse nogle af de spørgsmål, som vi ofte får.

Må I tale på vegne af mig til mødet?

Vi tager med til mødet som bisidder. Bisidderens rolle er at give dig ro, tryghed, sørge for at du ikke "går i sort", sørge for at du får sagt alt det, du gerne vil sige osv. Vi udtaler os derfor ikke på vegne af dig som bisidder.

Det er vores erfaring, at Familieretshuset lægger stor vægt på, at forældrene selv kan tale om tingene. Det er vores erfaring, at det kan påvirke udfaldet af sagen negativ. Derfor er det bedre at øve argumenterne så grundigt, at du kan fremføre dem selv til mødet og nøjes med en bisidder. I ganske få tilfælde kan vi møde som partsrepræsentant, hvor vi kan tale på vegne af dig.

Hvor meget rådgivning bør jeg få inden mødet?

Du får 1 x 30 min. inkluderet i prisen, men hvis du vil være godt forberedt inden mødet, er det ofte ikke nok.

Mange af vores klienter vælger derfor at bestille mere rådgivning inden mødet - ofte 6 x 30 min. (klippekortet). Med klippekortet på 6 x 30 min. rådgivning har vi god tid til at sætte os ind i sagen og kan hjælpe med strategi, argumenter osv. inden mødet.

Skal jeg give Familieretshuset besked om, at jeg tager en af jeres rådgivere med?

Nej, det er ikke noget krav.

Du skal dog give den anden forælder besked om det. Fortæl den anden forælder, at du tager en bisidder med for at du ikke behøves at være alene derinde, men at bisidderen ikke vil tale på vegne af dig. Fortæl også den anden forælder, at han/hun kan gøre det samme.

Gør det i god tid, så den anden forælder også har mulighed for at finde en bisidder.

Kan den anden forælder nægte, jeg har en bisidder med?

Du har efter forvaltningslovens § 8 ret til at lade dig bistå af andre. Det vil sige, at du ifølge loven har ret til en bisidder. Men hvis det er den anden forælder, der har anmodet om mødet, eller mødet er frivilligt (der ikke er mødepligt), kan du risikere at den anden forælder aflyser mødet. Dette gælder uanset, om du medbringer bisidder eller ej.

Hvis den anden forælder for eksempel har anmodet om ændring af samvær, men den anden forælder ikke ønsker at afholde mødet på grund af, du har taget en bisidder med, kan den anden forælder trække mødet tilbage. I så fald kan Familieretshuset ikke forlange, at I gennemfører mødet.

Familieretshuset kan forsøge at tale den anden forælder til fornuft, eller de kan foreslå, at mødet afholdes opdelt (i hver sit lokale).

Møder I kun i Familieretshuset i København?

Nej, vi møder også i Ringsted. Vi kan også møde i Familieretshuset i andre dele af landet, men det kræver, at vi tager en hel dag ud af vores kalender, så betalingen vil være derefter. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad det vil koste.


 

  • Kontakt os for at høre mere om møde i Familieretshuset i København