Hvem er vi?

eJura.dk er en online juridisk tjeneste. Du kan få online juridisk rådgivning til en fast, gennemskuelig og god pris. 

Vi udgiver desuden gratis artikler inden for en række forskellige emner. Vi er dog særligt specialiserede inden for familieret, lejeret, inkasso/gæld og stiftelse af iværksætterselskaber.

Vi er uddannede jurister og har erfaring inden for advokatbranchen. Vi ønsker at gøre det nemmere og billigere at få juridisk rådgivning samt til faste og gennemskuelige priser.

Hvad kan vi hjælpe med?

eJura.dk hjælper dig med online juridisk rådgivning for en fast pris. Drop den dyre advokatregning, som du ikke ved, hvor stor bliver og få hjælp her på eJura.dk.

Vores juridiske rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med dine juridiske problemer. Du kan læse om, hvad vi kan hjælpe med under "Ydelser". 

Gå til siden "Ydelser" her.

Juridisk rådgiver, Alexander Bojsen

Alexander Bojsen er juridisk rådgiver samt stifter af eJura.dk. Alexander har en kandidatgrad i jura fra Københavns Universitet og er dermed uddannet jurist.

Alexander har arbejdet på et advokatkontor som juridisk sagsbehandler inden for flere retsområder. Derudover har han arbejdet i et inkassobureau og som gældsrådgiver. Ved siden af dette har han desuden arbejdet som frivillig hos Københavns Retshjælp og har derfor stor kendskab til mange forskellige dele af juraen.

Erfaring og uddannelse:

  • Uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet
  • Tidligere jurist på advokatkontor
  • Tidligere juridisk rådgiver hos Københavns Retshjælp
  • Tidligere inkassorådgiver hos Købmandstandens Inkassoservice
  • Tidligere juridisk gældsrådgiver hos Settlementet

Kontakt mig:

  • Bemærk venligst, at vi ikke yder gratis juridisk rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Har du spørgsmål til os?

Du er velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via vores kontaktformular på vores side "Kontakt os" eller i kontaktformularen herover. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på dit juridiske problem.

Se også vores side "Ydelser", hvor du kan se, hvad vi kan hjælpe med.

Alexander Bojsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

64149_eJura_LOGO_Kj1