Rådgivning

Brug for at få hjælp til din konkrete situation af en juridisk rådgiver? Vælg mellem 30 min. rådgivning eller 10 x 30 min. rådgivning (klippekort).

fra 750 kr.

   Læs mere

Bodelingsaftale/
bodelingsoverenskomst

Hvis I skal skilles eller separeres, skal I have lavet en bodelingsaftale. Dette kaldes også for en bodelingsoverenskomst. Den beskriver, hvem der skal have hvad og til hvilken pris. Prisen med jurist inkluderer ubegrænset rådgivning.

Skabelon:  395 kr.

   Læs mere

Med jurist:  4.000 kr.

   Læs mere

Møde i Familieretshuset

Vil du have en jurist med ind som bisidder i Familieretshuset? En bisidder kan give dig ro og tryghed og er et "ekstra sæt ører" for dig. Pris er inkl. 1 x 30 min. rådgivning og transport.

København:  2.999 kr.

   Læs mere

Ringsted:  3.499 kr.

   Læs mere

Testamente

Få styr på, hvad der skal ske med din formue, når du går bort. Prisen er inklusiv ubegrænset rådgivning.

Skabelon:  fra 299 kr.

   Læs mere

Med jurist:  3.000 kr.

   Læs mere

Hjælp til udlejere

Er du privatudlejer? Vi er specialiseret i reglerne i lejeloven. Vi har 2 løsninger: 1) Privatudlejerpakke: indeholder skabelon og eksempel på udfyldt fraflytningsrapport, flytteopgørelse, udsættelse af lejer og meget mere. 2) rådgivning afregnet pr. 30 min.

Pakke for udlejere:  Fra 299 kr.

   Læs mere

Rådgivning med jurist:  Fra 500 kr.

   Læs mere

Gældsbrev/familielån

Vil du låne penge til et familiemedlem? Eller vil du give en gave, som overstiger grænserne for, hvad der må gives afgiftsfrit? Så er det relevant at få lavet et såkaldt familielån. Pris med jurist er inkl. ubegrænset rådgivning.

Skabelon:  299 kr.

   Læs mere

Med jurist:  1.999 kr.

   Læs mere

Samejeoverenskomst

Hvis I er ugifte samlevende (kærester) og ejer en bolig sammen, er det en god idé at lave en samejeoverenskomst. Den kan bl.a. bestemme, hvem der skal betale hvad, og hvad der skal ske, hvis I går fra hinanden, eller hvis I gifter jer.

Med jurist:  1.999 kr.

   Læs mere