Trin 1 af 3 - Beskriv dit problem

0%
 • Bestil 15 min. rådgivning for 299.-


  På 15 min. kan vi normalt ikke nå at kigge bestemte dokumenter/skrivelser igennem eller tage stilling til komplekse sager. Hvis du ønsker, at vi kigger noget igennem, skal du i stedet booke vores 30 min. rådgivning eller klippekort.

  Med 15 min. rådgivning kan vi nå enkle sager og kortere henvendelser/spørgsmål. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os, og ellers kan vi altid ændre din booking efter, at du har bestilt.

  Skriv nærmere om dit juridiske problem mv. herunder.
 • Hvis du ønsker at blive ringet op, vælg en dato og tidspunkt, hvor det passer dig bedst (vi bekræfter/afkræfter dato og tid pr. mail). Hvis du ønsker rådgivning pr. e-mail, behøves du ikke udfylde dette.
  Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Hvilket tidspunkt passer dig bedst at blive ringet op? (skal kun udfyldes, hvis du ønsker, at vi ringer dig op).
  OBS: Vi skal normalt have min. 10 timers varsel.