Trin 1 af 3 - Beskriv dit problem

0%
 • Bestil 30 min. rådgivning for 579.-


  På 30 min. kan vi normalt nå at kigge mindre dokumenter/skrivelser igennem og kommentere dem eller have god tid til at besvare spørgsmål. Du kan vælge mellem rådgivning pr. telefon eller e-mail eller kombinere.

  Hvis du har behov for hjælp til kigge større dokumenter/skrivelser igennem eller udarbejdelse af dokumenter/skrivelser, kan du booke 2 x 30 min. senere, inden du køber, eller du kan købe vores klippekort og spare 20%.

  Skriv nærmere om dit juridiske problem mv. herunder.
 • Hvis du har dokumenter/skrivelser, som vi skal kigge igennem eller kende til, kan du uploade dem her. Med 30 min. rådgivning kan vi normalt kun nå at kigge på kortere dokumenter/skrivelser. Hvis du ønsker hjælp til større dokumenter/skrivelser/korrespondancer, kan du booke 2 x 30 min. eller 3 x 30 min. rådgivning senere inden køb.
  Slip fil her eller
  • Hvis du ønsker at blive ringet op, vælg en dato og tidspunkt, hvor det passer dig bedst (vi bekræfter/afkræfter dato og tid pr. mail). Hvis du ønsker rådgivning pr. e-mail, behøves du ikke udfylde dette.
   Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Hvilket tidspunkt passer dig bedst at blive ringet op? (skal kun udfyldes, hvis du ønsker, at vi ringer dig op).
   OBS: Vi skal normalt have min. 10 timers varsel.