Nemt og hurtigt svar på dine spørgsmål

 

Udfyld formularen og hør mere om muligheden for at få svar på din juridiske spørgsmål hjemmefra.

Du behøves ikke engang gå uden for en dør, da de fleste sager kan klares pr. telefon, e-mail eller chat. Hvis du ønsker telefonrådgivning kan vi aftale telefonmøde ud fra, hvornår det passer dig at blive ringet op.

  • Landsdækkende rådgivning af jurister - rådgivning i hele Danmark pr. telefon, chat eller e-mail
  • Få rådgivning uden, at du behøves skulle gå uden for en dør
  • Vælg i mellem rådgivning pr. telefon, e-mail eller chat

Det er nemt. Det er simpelt. Og det er til fair priser.

 

Bestil rådgivning her


Juridisk rådgivning til overkommelige og faste priser

Få hjælp til dine juridiske problemer til faste, gennemskuelige og overkommelige priser af en uddannet jurist (cand.jur.). Hos os kender du altid prisen på forhånd, da du selv vælger, hvor meget rådgivning, du ønsker. Du får op til 30 min. rådgivning for 750 kr. inkl. moms.

Du vælger selv, om du ønsker rådgivningen telefonisk, pr. mail, eller chat. I visse tilfælde kan vi også mødes ansigt til ansigt (København). 

  • Rådgivning pr. telefon, e-mail eller chat - du vælger selv, hvordan du foretrækker rådgivningen
  • Faste og gennemskuelige priser, da du kender prisen på forhånd og pris, så du er 100% tryg
  • Konkurrencedygtige priser - vi er meget prisbevidste og blandt de billigste inden for den juridiske branche

 

BOOK RÅDGIVNING HER


Gennemskuelige og faste priser

 

Nervøs for en dyr advokatregning, der blev højere end forventet?

Her på eJura.dk kender du altid priserne på forhånd.

Du betaler kun for det, som du selv booker, eller det som vi på anden måde aftaler. Har du brug for mere hjælp under rådgivningen, kan du altid vurdere, om du ønsker mere hjælp eller ej.

Vores priser er normalt ca. halv pris af en advokats timepris. En advokat kan sagtens tage 2.500 kr. i timen - vi tager 750 kr. for op til 30 min. rådgivning. Har du brug for meget rådgivning, kan du spare penge ved at købe 10 x 30 min.

Hos os er priserne faste og gennemskuelige, så du altid ved, hvad det koster at få hjælp fra os. Du behøves derfor ikke være bange for "uheldige overraskelser".

Få svar på alle dine spørgsmål fra en af vores juridiske rådgivere her.


Stadig i tvivl? Læs mere herunder

Læs de mest stillede spørgsmål om vores rådgivning.

Kan I kigge papirer eller dokumenter igennem inden rådgivningen?

Ja, det kan vi godt i mange tilfælde.

På en 30 minutters rådgivning kan vi som regel nå kort at kigge dokumenter på maksimalt 3-4 sider igennem. Har du behov for hjælp til at kigge større dokumenter igennem, kan det være nødvendigt at aftale mere end 30 minutters rådgivning, men du kan starte med at booke 30 min. for at se, hvor langt vi når.

Hvordan foregår betalingen?

Du betaler på forhånd i forbindelse med bestillingen af rådgivningen via kreditkort.

Hvis du ønsker faktura, må du gerne oplyse dette til rådgiveren eller kontakte os, så vi husker at sende den til dig.

Jeg ved ikke, hvor meget tid jeg skal booke - hvad gør jeg?

Du kan altid kontakte os inden for at høre, hvor meget tid vi tænker, der skal bruges på sagen.

Kontakt os her.

Jeg vil starte en retssag - kan I hjælpe mig med den?

Rådgiverne på eJura.dk møder bl.a. ikke i retten i retssager. Vi er uddannede jurister (cand.jur.), der kan hjælpe uden om sager i retten. Vi hjælper gerne med at vurdere din sag, inden den kommer til retten for at vurdere dine muligheder og eventuelle argumenter. Vi kan godt hjælpe med din sag i Familieretshuset, kommunen osv.

Hvis du har brug for en advokat/advokatfuldmægtig til at hjælpe med en retssag, er mange af vores jurister dog også tilknyttede advokatkontorer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi evt. kan hjælpe dig med en retssag.

Hvilke emner/retsområder kan I ikke hjælpe med?

Vi hjælper ikke selv med tinglysning, retssager og lignende sager. Vi er jurister og møder derfor for eksempel ikke i retten - dog er nogle af vores tilknyttede jurister ligeledes tilknyttet et advokatkontor, så du kan altid høre den enkelte sagsbehandler ad.

Dog vil rådgivningen på eJura.dk som udgangspunkt ikke omfatte partsrepræsentation (at vi handler på dine vegne) - dette vil i stedet blive med afregning og salær fra advokatens kontor.

Vi hjælper gerne med rådgivning inden for familieret, lejeret inkasso/gæld, arv og testamente, generel erhvervs-/selskabsret, GDPR, ansættelse osv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvorvidt vi kan hjælpe dig eller ej.

Hvad hvis rådgivningen varer under 30 min.?

Vi har desværre ikke mulighed for at refundere evt. tilgodehavende tid.

Hvis der er brugt mindre end 20 min., er du velkommen til at kontakte os igen uden merberegning, hvis du kommer på et lille spørgsmål eller lignende.

Kan jeg mødes med jer ansigt til ansigt?

Ja. Men dette skal aftales med os på forhånd. Kontoret er i København (ved Islands Brygge metrostation - samme bygning som København Universitet), hvor vi holder til i et mindre kontorfællesskab ved navn Univate.

Har I nogen gratis rådgivning?

Nej. Vi har på eJura.dk over 200 artikler, som er 100% gratis. Derudover har vi en række e-bøger og lignende, som du kan få ved blot at skrive din mail.

Men vi har desværre ikke ressourcer til at kunne yde gratis rådgivning bortset fra disse artikler mv. Ønsker du at snakke med en juridisk rådgiver om din sag, skal du derfor venligst booke rådgivning.

Hvilke regler er der for klippekortet?

Du kan få 10 x 30 min. rådgivning for 5.000 kr. og dermed spare 1.000 kr.

Klippene bliver beregnet pr. påbegyndt kvarter. Klippekortet består derfor af i alt 20 klip på 15 min. (20 x 15 min.).

Vi har desværre ikke mulighed for at refundere ubrugte klip, men du kan få udstedt et gavekort/tilgodebevis på ubrugte klip, som du frit kan overdrage/sælge til andre.

Du vil have mulighed for løbende at kunne følge med i, hvor mange klip, der bliver brugt og dermed er tilbage via vores kundeportal. Du kan få adgang til vores kundeportal ved at kontakte rådgiveren direkte.