Hjælp til regnskab og skat?

Har du brug for hjælp til regnskab og generel skat? Der er mange spørgsmål, der handler som skattereglerne.

Vil du vide, hvad der kan trækkes fra, og hvad der ikke kan trækkes fra? Kan man trække personaleomkostninger fra? Hvad med kurser og rejseudgifter? Og hvad med tab på debitorer? Og hvordan er reglerne om maskeret udbytte? Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, kan det være relevant for dig at vide, hvordan reglerne omkring skat fungerer.

Skattereglerne handler bl.a. om, hvornår man er fuld skattepligtig (skal betale skat af alt indkomst fra Danmark) og begrænset skattepligt. Det handler også om skat af lønindkomst - skal man for eksempel betale skat af rabatter, fri kost, gaver fra arbejdsgiver og frynsegoder? Skattereglerne handler også om skat af salg af aktier og skat af et salg af en bolig, som er steget i værdi. 

Reglerne er ofte komplekse og besværlige, men med hjælp fra eJura.dk, kan du få svar på dine skatteretlige spørgsmål. Du kan for eksempel få svar på disse spørgsmål:

Har du brug for mere hjælp? Få hjælp fra en revisor

Det kan koste dig dyrt, hvis du ikke har styr på skattereglerne. En revisor kan dog hjælpe med skattereglerne, regnskaber, årsrapport, selvangivelse, fradragsret og meget mere, så du i sidste ende kan spare penge. En revisor er derfor en god investering.

Du kan få hjælp fra en revisor her

Derudover er der hjælp at hente i vores artikler, som du kan se et udsnit af her:

 

text-here

text-here-2