Statsforvaltningen - hvis I ikke kan blive enige

Statsforvaltningen kan hjælpe jer med at komme frem til en løsning, hvis I ikke selv kan blive enige.

I sidste ende kan Statsforvaltningen træffe afgørelse. Statsforvaltningen kan fx bestemme, hvor ofte 'samværsforælderen' skal have lov til at se barnet, mulighed for forskellige bidrag og står desuden også for det formelle ved en skilsmisse eller separation. 

Vi oplever mange, der stiller spørgsmål til reglerne for, hvad der sker i Statsforvaltningen. Det er bl.a. spørgsmål om, hvordan man forbereder sig bedst på en samværssag i Statsforvaltningen, og hvad man skal sige.

Du kan læse vores gratis artikler, som er relevante at kende til, hvis du skal i Statsforvaltningen, herunder. Hvis du efter at have læst dem fortsat har brug for hjælp, hjælper vi her på eJura.dk dig gerne med juridisk hjælp online til en fast, god pris. Vi er eksperter inden for familieret og hjælper gerne med din sag i Statsforvaltningen.

Læs vores GRATIS artikler her om:

Du kan læse flere GRATIS artikler om ægteskab og skilsmisse her:

 

 

Bidrag

 

Brug for juridisk rådgivning i forbindelse med Statsforvaltningen?

Vi kan tilbyde rådgivning til faste og gode priser. Du kender altid priserne på forhånd, så du ikke behøves være nervøs for at få en dyrere regning, end du havde forventet. Vi stopper arbejdet, når den aftalte tid er opbrugt, og du kan altid booke mere rådgivning, hvis du har brug for det.

Derudover har vi 100% tilfredsgaranti og svartid inden for 24 timer på hverdage.

Læs mere om vores rådgivning her:

 

LÆS MERE OM VORES RÅDGIVNING  HER

 

Hvad koster det at få rådgivning og hjælp på eJura.dk?

Da der aldrig er to sager, der er ens, er det nødvendigt først at snakke med dig om sagen. Du kan derfor gratis og uforpligtende indhente et tilbud på, hvad det vil koste at få hjælp.

Vores timepriser er fra 1.200 kr. inkl. moms. Hvor meget tid, der skal bruges på sagen, og om sagen er særlig kompleks og derfor kræver ekstra, kan du få oplyst ved at indhente et uforpligtende.

En advokat kan sagtens have en timepris på 2.500 kr. Hvis du går til en advokat, ved du ikke, hvad regningen ender med at lyde på.

Her på eJura.dk ved du altid, hvad det koster at få hjælp, da vi laver et skriftligt tilbud og/eller samarbejdsaftale. Har du et bestemt budget, skriver vi det ind i samarbejdsaftalen og stopper arbejdet, idet vi når dit budget, så du ikke får nogen ‘uheldig’ overraskelse.

Så undgå den dyre advokatregning, som du aldrig helt ved, hvad ender med at være og få hjælp i dag.

Hvilke spørgsmål kan jeg få svar på?

Vi forsøger at besvare alle typer juridiske spørgsmål.

Vi er dog specialister inden for:

  • Familieret (herunder skilsmisse, bodeling, samvær, Familieretshuset mv.)
  • Lejeret (herunder huslejestigning, opsigelse, ophævelse, udsættelse osv.)
  • Testamenter
  • Inkasso/gæld

Hvis vi ikke kan besvare dine spørgsmål, koster dine spørgsmål naturligvis ikke noget.

Hvad sker der efter, jeg har indhentet tilbud?

Når du indhenter tilbud, fremsender vi ligeledes tilbuddet til dig pr. mail. Det gør vi altid, medmindre du accepterer betingelserne telefonisk og gerne vil have udarbejdet en samarbejdsaftale med det samme.

Når tilbuddet er fremsendt, skal du acceptere det inden for 5 dage, da tilbuddet ellers bortfalder.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, udarbejder vi en endelig samarbejdsaftale, hvor priser, opgaven osv. står yderligere beskrevet. Lige så snart samarbejdsaftalen er indgået, påbegynder vi arbejdet.

Hvis du ønsker at blive ringet op, er det bedst at aftale tidspunkt mv. med rådgiveren.

Hvor lang tid er I om at besvare mit spørgsmål?

Vi forsøger at besvare dine henvendelser hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.

Hvis du ønsker telefonrådgivning, skal vi normalt have min. 10 timers varsel. Der kan forekomme længere ventetider på telefonrådgivning.

 

Hvem er I?

eJura.dk hjælper dig med juridiske problemer og spørgsmål.

Du får svar blandt juridiske rådgivere, som har stor viden inden for vores ekspertområder, som bl.a. tæller familieret, lejeret, inkasso/gæld og selskaber.

Måske sidder du og tænker, at du godt kunne bruge noget juridisk rådgivning, men er bange for, at det vil blive for dyrt. Det problem vil vi på eJura.dk hjælpe med.

Her på eJura.dk laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Hvis du accepterer tilbuddet inden for 5 dage, laver vi en samarbejdsaftale, hvor priser mv. står beskrevet, så du ikke behøves at frygte uheldige overraskelser, når fakturaen kommer.

Foregår rådgivningen pr. e-mail, telefon, fysisk eller?

Det vælger du selv!

Hvis du helst vil ringes op, gør vi det. Hvis du hellere vil klare den pr. e-mail, gør vi det. Vi kan også hjælpe ansigt til ansigt.

Ønsker du telefonisk rådgivning, kan det være bedst at aftale et telefonmøde med rådgiveren inden.