Statsforvaltningen - hvis I ikke kan blive enige

Statsforvaltningen kan hjælpe jer med at komme frem til en løsning, hvis I ikke selv kan blive enige.

I sidste ende kan Statsforvaltningen træffe afgørelse. Statsforvaltningen kan fx bestemme, hvor ofte 'samværsforælderen' skal have lov til at se barnet, mulighed for forskellige bidrag og står desuden også for det formelle ved en skilsmisse eller separation. 

Vi oplever mange, der stiller spørgsmål til reglerne for, hvad der sker i Statsforvaltningen. Det er bl.a. spørgsmål om, hvordan man forbereder sig bedst på en samværssag i Statsforvaltningen, og hvad man skal sige.

Du kan læse vores gratis artikler, som er relevante at kende til, hvis du skal i Statsforvaltningen, herunder. Hvis du efter at have læst dem fortsat har brug for hjælp, hjælper vi her på eJura.dk dig gerne med juridisk hjælp online til en fast, god pris. Vi er eksperter inden for familieret og hjælper gerne med din sag i Statsforvaltningen.

Læs vores GRATIS artikler her om:

Du kan læse flere GRATIS artikler om ægteskab og skilsmisse her:

 

 

Bidrag

 

 • Samværschikane Samværschikane – sådan er reglerne, og sådan gør du

  Samværschikane – hvad er det? Hvad kan du gøre ved det, hvis du oplever chikane i forbindelse med samværet? Hvilke rettigheder og muligheder har samværsforælderen ved chikane af samværet? Hvad med automatisk erstatningssamvær og fogedretten? Det og meget mere kan du læse mere om i denne artikel. Hvis du har brug for juridisk rådgivning, kan […]

 • Skilsmisseskøde – komplet guide til skøde ved skilsmisse

  Skilsmisseskøde. Hvad er det? Hvordan foregår det med overtagelse af hus i forbindelse med skilsmisse? Og hvad med tinglysning af skilsmisseskøde? Og hvad koster det? Hvad er prisen for skilsmisseskødet? Det og meget mere kan du læse nærmere om i denne artikel. Hvis du har brug for hjælp til skilsmissen eller separationen, bodelingen og skilsmisseskødet, […]

 • Udgifter i forbindelse med samvær Udgifter i forbindelse med samvær – få styr på reglerne her

  Udgifter i forbindelse med samvær. Hvem skal betale dem? Hvordan er reglerne for samværsforælder pligter? Og hvad skal bopælsforælderen sørge for? Og hvad med transportudgifterne i forbindelse med samværet? Det og meget mere kan du læse mere om i denne artikel. Hvis du har brug for hjælp til reglerne for udgifter i forbindelse med samvær, […]

 • Bisidder Statsforvaltningen Bisidder Statsforvaltningen – læs om regler og pris og få hjælp her!

  Bisidder Statsforvaltningen. Læs om regler for bisidder i Statsforvaltningen, bisidderens rolle og opgaver, om bisidderen må udtale sig, og hvordan en bisidder bedst muligt kan hjælpe dig. Det kan være en god idé med en bisidder, hvis du har en sag i Statsforvaltningen. Bisidderne kan hjælpe dig med at være tilstede under møderne og kan […]

 • Bodelingsaftale Bodelingsaftale – læs om regler og indhold og få skabelon

  Bodelingsaftale – hvad er det? Hvornår skal bodelingsaftalen laves? Hvordan er det med skilsmisse bodeling regler, og hvordan skriver man det korrekt ned i en aftale? Dette og meget mere kan du få svar på i denne artikel. Hvis I vil komme let og hurtigt igennem skilsmissen, kan I læse mere om vores bodelingsaftale skabelon […]

Brug for juridisk rådgivning i forbindelse med Statsforvaltningen?

Trin 1 af 3

0%
 • 5 dages ubegrænset rådgivning pr. mail for 499.-


  Skriv alle dine spørgsmål herunder. Herefter vil en jurist besvare dine spørgsmål på mail. Har du flere spørgsmål, kan du uden beregning stille alle de spørgsmål, som du har i løbet af de 5 dage.

 

Hvad koster det at få rådgivning og hjælp på eJura.dk?

Du har 3 valgmuligheder, hvis du ønsker rådgivning:

 1. Telefonisk rådgivning i 15 min. for 299.-
 2. Telefonisk rådgivning i 30 min. for 549.-
 3. Rådgivning over e-mail UBEGRÆNSET antal spørgsmål og mails i 5 dage for 499.-

En advokat kan sagtens have en timepris på 1.500-2.000 kr. Hvis du går til en advokat, ved du ikke, hvad regningen ender med at lyde på.

Her på eJura.dk ved du altid, hvad det koster at få hjælp, og regningen bliver aldrig højere.

Så undgå den dyre advokatregning, som du aldrig helt ved, hvad ender med at være og få hjælp i dag.

Hvilke spørgsmål kan jeg få svar på?

Vi forsøger at besvare alle typer juridiske spørgsmål.

Vi er dog specialister inden for:

 • Familieret (herunder skilsmisse, samvær, Statsforvaltningen mv.)
 • Lejeret (herunder huslejestigning og opsigelse)
 • Inkasso/gæld
 • Stiftelse af selskaber
 • Aftaler og kontrakter

Hvis vi ikke kan besvare dine spørgsmål, koster dine spørgsmål naturligvis ikke noget.

Hvor mange spørgsmål af gangen kan jeg stille?

Du kan stille alle de juridiske spørgsmål, som du har.

Uanset hvor mange spørgsmål du har, og hvor lang tid vi bruger på at besvare dine spørgsmål bliver regningen ikke dyrere. Du betaler én gang, og det er det.

Du har 5 dage til at stille spørgsmålene.

Når vi besvarer dit spørgsmål tager vi altid udgangspunkt i netop din situation og giver et svar på dit problem. Derfor er du sikret et grundigt og forståeligt svar på dine spørgsmål.

Hvor lang tid er I om at besvare mit spørgsmål?

Vælger du ubegrænset rådgivning over mail forsøger vi at svare hurtigst muligt og gerne inden for 24 timer på hverdage.

Vælger du telefonisk rådgivning finder vi en dag og tidspunkt, der passer dig.

 

Hvem er I?

eJura.dk hjælper dig med online juridisk rådgivning.

Du får svar blandt juridiske rådgivere, som har stor viden inden for vores ekspertområder, som bl.a. tæller familieret, lejeret, inkasso/gæld og selskaber.

Måske sidder du og tænker, at du godt kunne bruge noget juridisk rådgivning, men er bange for, at det vil blive for dyrt. Det problem vil vi på eJura.dk hjælpe med.

Her på eJura.dk kan du få svar på dit juridiske spørgsmål for kun 499,-, og prisen er altid den samme.

Undgå en advokatregning, der let kan blive 3.000-4.000 kr. for blot at besvare nogle få spørgsmål og få svar på dine spørgsmål på eJura.dk i stedet.