Opret testamente - nemt og juridisk gyldigt

Har du styr på, hvad der skal ske med din formue, når du går bort? Testamentet er relevant for alle - ikke kun folk med en stor formue.

Uden et testamente risikerer du, at der let kan komme konflikter mellem de efterladte om, hvem der skal have hvad. Med testamentet har du nedskrevet din sidste vilje.

Her på eJura.dk får et testamentet til fast pris på 3.000 kr. inkl. moms. Dette er inklusiv papirer til notaren og andre relevante papirer samt ubegrænset rådgivning.

 

3.000 kr.

Testamente udarbejdet af jurist

Juridisk gyldig testamente lavet af jurist Ubegrænset rådgivning - få svar på alle spørgsmål Inklusiv alle nødvendige papirer f.eks. til notaren

  • Juridisk gyldigt dokument i Word-fil. Du skal blot rette det med gult og tilføje til jeres situation

Fast pris inklusiv ubegrænset rådgivning

Få styr på, hvad der skal ske med din formue når du går bort. At få styr på testamentet er hverken dyrt eller besværligt - vi hjælper dig hele vejen igennem.

Her på eJura.dk tilbyder vi at hjælpe med testamentet til en fast pris. Det betyder, at du ikke behøves at være nervøs for en 'ubehagelig overraskelse' med en dyr efterregning eller lignende. Hos os er prisen fast 3.000 kr. inkl. moms, uanset hvor meget tid vi bruger på testamentet. Du skal blot betale 300 kr. til notaren i skifteretten.

Prisen inkluderer:

  • Juridisk gyldigt testamente udarbejdet af jurist
  • Ubegrænset rådgivning - få svar på alle dine/jeres eventuelle spørgsmål
  • Udarbejdelse af de nødvendige papirer til notaren
  • Eventuelle papirer til uskiftet bo, hvis det er nødvendigt
  • Papirer til pensions- og forsikringsselskaber (begunstigelseserklæring)
  • Hjælp til bestilling af tid hos notaren

Kontakt os ved at klikke herunder for uforpligtende at høre mere.

KONTAKT OS HER FOR AT HØRE MERELK

Testamente eJura.dk


 

Ofte stillede spørgsmål om testamente

Herunder kan du læse nogle af de spørgsmål, som vi ofte får om udarbejdelse af testamenter med hjælp fra jurist.

Hvad skal I bruge af oplysninger for at kunne lave testamentet?

Vi skal bl.a. bruge dit fulde navn og fødenavn samt eventuelle tidligere fornavne. Derudover skal vi bl.a. bruge oplysninger om, hvorvidt noget af formuen gjort til særeje, oplysninger om arvingen/arvingerne, fordeling af arven og lignende.

Efter en indledende samtale med dig/jer sender vi en e-mail med de oplysninger, som vi skal bruge, så du/I i ro og fred kan finde oplysningerne.

Hvad er en notar - og hvorfor skal jeg derhen?

Notaren er en jurist, der arbejder i skifteretten i den retskreds, hvor du bor. Du skal forbi en notar, hvis du udarbejder et notartestamente. Vi anbefaler altid, at du får lavet et notartestamente.

Med notartestamentet er du sikker på, at testamentet automatisk kommer til skifterettens kendskab, når du afgår ved døden.

Notaren tjekker dit/jeres legitimation og skal sikre sig, at I er ved jeres "fulde fem". Notaren tjekker ikke indholdet af testamentet.

Der skal betales 300 kr. i gebyr til notaren.

Når du køber hjælp til testamente her på eJura.dk, hjælper vi dig med at lave de nødvendige papirer til notaren, bestille tid og rådgive om, hvad du skal være opmærksom på.

Hvad koster det at få jer til at oprette testamente?

Vi har en fast pris på 3.000 kr. inkl. moms. Det er inklusiv udfærdigelse af testamentet, ubegrænset rådgivning, udarbejdelse af nødvendige papirer til notaren osv.

Prisen er fast, så du ikke får nogle "ubehagelige overraskelser" i form af ekstraregninger eller lignende. Du skal blot betale 300 kr. i gebyr til notaren - dem ser vi ikke noget til.

Jeg er gift - skal vi begge oprette testamente?

Ja, hvis I er gift gælder arveloven for jer som ægtefæller, og jeres formue er det, man kalder for "delingsformue". Dette gælder, medmindre I har oprettet ægtepagt el. lign. Det betyder bl.a., at den længstlevende har ret til at sidde i uskiftet bo og råde over førstafdødes formue.

I skal derfor begge stå på testamentet. I kan dog godt aftale, at den ene af jer ikke ønsker at ændre på fordelingen af arven osv. Men I skal begge stadig skrive under.

Hvor lang tid tager det at få oprettet testamentet?

Når vi har modtaget de nødvendige oplysninger (dine/jeres oplysninger, arvingernes oplysninger osv.), går vi straks i gang med arbejdet.

Normalt tager det ikke mere end 5 hverdage, før du har testamentet og de nødvendige papirer.


 

1Beskriv din sag
2Dine oplysninger
  • Du behøver ikke bruge lang tid på at beskrive sagen. Du vil blive kontaktet af os, hvor du kan uddybe dine behov.